29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva slavonska vikend ‘rekordera’: Jednom pijanom za volanom pružena i liječnička pomoć!

1 min read
- Obzirom na visoku koncentraciju alkohola 54-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je i zadržan u bolnici. Protiv istoga slijedi optužni prijedlog - zaključuju.

– Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su u petak oko 16 sati, u Slavonskom Brodu kontrolirali 41-godišnjeg vozača osobnog automobila za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B“ kategorije – javlja policija jednom od dva slučaja s najvećom koncentracijom alkohola ovaj vikend na slavonskim prometnicama.

– Nadalje, izvršenim alko testiranjem vozača, policajci su očitali koncentraciju alkohola od 3,03 promila. Alkoholizirani vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola, te policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu – nastavlja policija i dodaje…

– Također u petak, oko 21,15 sati u Novoj Gradiški prilikom nadzora prometa, policijski službenici su kontrolirali 54-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,54 promila.

– Obzirom na visoku koncentraciju alkohola 54-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je i zadržan u bolnici. Protiv istoga slijedi optužni prijedlog – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)