8. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas! Pijan, bez dozvole udario vozačicu (19) ispred sebe! Njezin se auto prevrnuo, a on pobjegao!

2 min read
- Policijski službenici su 38-godišnjaka ubrzo pronašli u svojstvu pješaka. Također su na makadamskoj površini za oko 3 kilometra od mjesta prometne nesreće pronašli i osobni automobil s kojim je sudjelovao u prometnoj nesreći.

– U Lužanima, u Ulici Vladimira Nazora, dana 16. listopada, u 3.20 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, a osoba koja je istu prouzrokovala udaljila se sa mjesta događaja – javlja policija i donosi detalje cijelog slučaja…

– Radom policije, utvrđeno je da je 38-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola (1,70 promila), zbog neprilagođene brzine osobinama, stanju ceste i prometnoj situaciji, prednjim dijelom automobila udario u osobni automobil koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljala 19-godišnjakinja.

– Udareni automobil je odbačen, te je sletio s kolnika, prevrnuvši se na bočnu stranu. Nakon prometne nesreće 38-godišnjak je napustio mjesto događaja prometne nesreće, te nije sa oštećenom razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću.

– Policijski službenici su 38-godišnjaka ubrzo pronašli u svojstvu pješaka. Također su na makadamskoj površini za oko 3 kilometra od mjesta prometne nesreće pronašli i osobni automobil s kojim je sudjelovao u prometnoj nesreći.

– Policijski službenici su 38-godišnjaka zadržali u policiji na otriježnjenju te protiv istoga podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

– Također su 20-godišnjem vlasniku vozila uručili prekršajni nalog, jer je dao automobil na upravljanje alkoholiziranoj osobi koja nije stekla pravo na upravljanje motornim vozilima – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)