5. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U listopadu ponovo besplatan trening za predškolce u Sokolu!

2 min read
Besplatni trening održati će se u srijedu, 26.10.2022. godine (Sokol Centar Osijek, Kralja Zvonimira 5 - Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00 sati.

U sklopu projekta „Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka“ koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, organizirat će se besplatan trening za sve predškolce s područja grada Osijeka.

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravim navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

– Izuzetno mi je drago što imamo priliku putem projekta osječkim mališanima ponovo omogućiti besplatan trening kod nas u Sokolu. Veseli me interes, kako roditelja, tako i same djece za sport jer im to omogućuje izvrstan napredak daljnjim bavljenjem bilo kojim sportom. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovu priliku i prijave svoje predškolce na besplatan trening – izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Besplatni trening održati će se u srijedu, 26.10.2022. godine (Sokol Centar Osijek, Kralja Zvonimira 5 – Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00 sati.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina koji do sada nisu sudjelovali u navedenom projektu. Broj mjesta je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se čim prijave na sudjelovanje.

Za sudjelovanje je obavezna prijava, a istu je moguće napraviti putem poveznice: https://forms.gle/mWVBCDQ6JxNt7Z3Y7

Sve upite vezane uz besplatni trening moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS).

Tekst i foto: GD Osijek Žito