28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prodaja ulaznica za Osijek-Dinamo! Prvo zaštićena! Nema ‘online’! Za goste nema na dan utakmice!

2 min read
- U ponedjeljak 24. i utorak 25. listopada trajat će zaštićena prodaja ulaznica isključivo za članove NK Osijek koji nisu iskoristili mogućnost kupovine polugodišnjih ulaznica.

– Prodaja ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo trajat će od 24. do 28. listopada, a prva dva dana prodaja je rezervirana za članove NK Osijek – javlja danas NK Osijek na svojim mrežnim stranicama i nastavlja…

– U ponedjeljak 24. listopada na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt počet će zaštićena prodaja ulaznica za utakmicu 15. kola SuperSport HNL-a između NK Osijek i GNK Dinamo na rasporedu u subotu 29. listopada u 17.30 sati.

– U ponedjeljak 24. i utorak 25. listopada trajat će zaštićena prodaja ulaznica isključivo za članove NK Osijek koji nisu iskoristili mogućnost kupovine polugodišnjih ulaznica.

– Od srijede 26. do petka 28. listopada trajat će slobodna prodaja ulaznica za tribine Istok, Zapad i Lože. Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati. U subotu 24. listopada, na dan odigravanja utakmice, Ticket point neće raditi.

– Cijene ulaznica za članove NK Osijek iznose 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribinu Zapad, 50 i 80 kuna Loža i 250 kuna VIP te 10 kuna za djecu do 15 godina uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad. Cijene ulaznica za nečlanove NK Osijek iznose 60 kuna za tribinu Istok, 80 kuna za tribinu Zapad, 100 i 160 kuna Loža i 500 kuna VIP te 20 kuna za djecu do 15 godina uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad. 

– Prodaja ulaznica za gostujuće navijače (tribina Sjever) bit će organizirana u četvrtak 27. i petak 28. listopada od 10 do 18 sati na blagajni Sjever (kod tribine Sjever). Cijena ulaznica za tribinu Sjever iznosi 40 kuna, a zbog personalizacije za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta na kojima se nalaze ime i prezime, datum rođena i OIB) osobe koja će koristiti ulaznicu (nakon kupovine neće biti moguće promijeniti podatke ispisane na ulaznici). Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje važećih dokumenata za sve osobe koje će koristiti ulaznice.

– Sukladno članku 10. Protokola o sigurnosti na utakmicama visokog rizika na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače. Zbog sigurnosnih razloga za utakmicu NK Osijek – GNK Dinamo neće biti online prodaje ulaznica – zaključuju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)