1. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Jedno dijete ozlijedilo drugo dijete zračnom puškom! 59-godišnakinja ju ostavila napunjenu!?

1 min read
- Kada je jedno od djece uzelo zračnu pušku i ispalilo streljivo (dijabola) došlo je do ozljeđivanja drugog djeteta koje je zadobilo tjelesnu ozljedu - zaključuje DORH.

– Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je 14. listopada 2022., podignulo optužnicu, s prijedlogom Općinskom sudu u Virovitici za izdavanje kaznenog naloga, protiv državljanke Republike Hrvatske (1963.) zbog počinjenog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz članka 215. stavak 3. u vezi sa stavkom 1. Kaznenog zakona – javlja DORH i dodaje…

– Okrivljenoj 59-godišnjakinji se stavlja na teret da je 10. veljače 2022., u otključanoj dvorišnoj prostoriji u jednom gradu na području Virovitičko-podravske županije, držala zračnu pušku napunjenu streljivom iako se istoga dana u dvorištu i dvorišnoj prostoriji igralo troje djece, olako držeći da djeca neće uzeti pušku.

– Kada je jedno od djece uzelo zračnu pušku i ispalilo streljivo (dijabola) došlo je do ozljeđivanja drugog djeteta koje je zadobilo tjelesnu ozljedu – zaključuje DORH.

Foto: Pixabay (ilustracija)