29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Déjà vu’! Policija zaustavila Slavonca pijanog u 14 sati, uzela mu vozačku, kad’ evo ga opet u 16!

1 min read
- Policijski službenici su 72-godišnjaka zadržali u prostorijama policije, te protiv njega podnose prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuju.

– Policijski službenici Policijske postaje Okučani, dana 1. studenoga, u 14 sati, na području Općine Dragalić, u prometu su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 72-godišnjak, pod utjecajem alkohola (1,04 promila). Alkoholizirani vozač je isključen iz prometa, od njega je oduzeta vozačka dozvola, te mu je izrečena mjera opreza zabrane upravljanja vozilom – javlja policija i dodaje nastavak događaja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nakon utvrđenih prekršaja, alkoholizirani vozač je otišao u obiteljsku kuću, jer je zaustavljen u blizini obiteljske kuće, te nije bilo opasnosti da će ponoviti prekršaj. Međutim, istoga dana, u 16.05 sati, policijski službenici su nadzirući promet, u Medarima, ponovno zaustavili isti osobni automobil i 72-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom unatoč prethodnoj zabrani upravljanja i izdanoj mjeri opreza.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su 72-godišnjaka zadržali u prostorijama policije, te protiv njega podnose prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)