26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tvrtka iz Osijeka traži više djelatnika/ca! Plaća do 10. u mjesecu, prijevoz, bonusi, edukacije, dnevne smjene…

2 min read
Što nude: stjecanje i usavršavanje znanja na području procesa proizvodnje, učenje stranog jezika, dodatne edukacije i obuke po potrebi, rad u dnevnim smjenama i u timu, plaća prema zakonskom obračunu uvijek do 10. u mjesecu za prethodni mjesec, prijevoz plaćen, bonusi kroz godinu.

Olimpias Tekstil d.o.o. Osijek, član Olimpias Grupe, vodeće europska tvrtke za tekstilno tržište proširuje svoje proizvodne kapacitete za novi projekt, a uslijed čega potražuju i više djelatnika/ca, zainteresiranih za rad u tekstilnoj tvornici u Osijeku u raznim proizvodnim fazama, šivaonici, peglaonici… Važan element je timski rad, naglašavaju iz Olimpias Tekstila, napominjući i kako je novim zaposlenicima osigurana edukacija od strane poslodavca.

– Nudi se rad u tekstilnoj tvornici u Osijeku. Traži se više djelatnika (m/ž), zainteresiranih za razne proizvodne faze (šivaonica, peglaonica) i timski rad. Osigurana edukacija od strane poslodavca – javljaju iz Olimpias Tekstila, dodajući…

Opis posla: obavljanje poslova u proizvodnji pletenih odjevnih predmeta, upotreba tekstilnih strojeva i druge opreme odgovorno i efikasno, mogućnost obavljanja poslova na više vrsta strojeva, mogućnost više vrsta smjena (šivaonica rad u jednoj smjeni-dnevna, peglaonica rad u dvije smjene-dnevne).

– Uvjeti: NKV, KV, SSS, samostalnost u radu, dostupnost za rad u dnevnim smjenama bez noćnog rada (ponedjeljak-petak), spremnost i interes za učenje proizvodnih procesa rada, radno iskustvo nije potrebno, potrebna volja, želja i spremnost na suradnju.

Što nude: stjecanje i usavršavanje znanja na području procesa proizvodnje, učenje stranog jezika, dodatne edukacije i obuke po potrebi, rad u dnevnim smjenama i u timu, plaća prema zakonskom obračunu uvijek do 10. u mjesecu za prethodni mjesec, prijevoz plaćen, bonusi kroz godinu – javljaju iz tvrtke i zaključuju…

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme/na neodređeno vrijeme.

– Molimo vas da svoje zamolbe pošaljete na spomenutu adresu N/p Kadrovski ured, OLIMPIAS TEKSTIL d.o.o. Osijek, Vukovarska cesta 219A, 31 000 Osijek ili na e-mail adrese:

dragan.sucevic@olimpias.com

aleksandra.vujic@olimpias.com

lovorka.maglic@olimpias.com

– Dostupni smo za sve upite na broj telefona: 031/514-505, 031-514-551 i 031-514-506 – dodaju iz Olimpias Tekstila.

Foto: Youtube (screenshot)