29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Što se točno dogodilo jučer na prijelazu preko pruge? Policija iznosi detalje pogibije…

2 min read
- Vozač osobnog automobila na mjestu događaja smrtno je stradao te je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva prevezen u Klinički bolnički centar Osijek.

– Jučer, 3. studenoga oko 10,50 sati dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i putničkog vlaka – javlja danas policija iz Osijeka, a nakon provedenog očevida, nastavljajući…

– Vozač 76-godišnjak iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom i kretao se lokalnom cestom LC44055 između mjesta Petrijevci-Selci-Cerovac.

– Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge koji je označen prometnim znakovima nije se zaustavio već je nastavio vožnju kojom prilikom je u lijevi bočni dio osobnog automobila udario putnički vlak.

– Vozač osobnog automobila na mjestu događaja smrtno je stradao te je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva prevezen u Klinički bolnički centar Osijek.

– U vremenu od 10,50 do 14 sati promet na željezničkoj pruzi od Osijeka do Bizovca bio je obustavljen – zaključuju iz policije.

Neslužbeno se doznaje da je automobil od siline udara ‘odletio’ 10-ak i više metara dalje u polje. A o cijelom događaju izviejstili su istog dana i vatrogasci iz Valpova…

– …u 11:03 sati dobivamo dojavu od Centra 112 da su se sudarili vlak i automobil na raskrižju Josipovac-Samatovci-Petrijevci-Cerovac, te da ima više ozljeđenih osoba. U 11:05 sati na intervenciju izlazimo sa navalnim vozilom, ‘pickupom’ i 8 vatrogasaca – javili su vatrogasci…

– Dolaskom na mjesto intervencije saznajemo da se u vozilu nalazi samo jedna osoba koja je nažalost smrtno stradala. Sa hidrauličkom razuporom izvršili smo odbijanje vozačevih vrata, te preminulog izvukli iz vozila. U postrojbu smo se vratili u 11:59 sati – izvijestili su danas kasnije i vatrogasci iz DVD-a Valpovo.

Foto: DVD Valpovo, Facebook (screenshot)