28. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Državljanin Gvineje Bisau na granicu iz BiH stigao s krivotvorenom osobnom Francuske! Kupio ju za 100 eura!

1 min read
- Utvrđeno je da se radi o 20-godišnjem državljaninu Gvineja Bisau, koji je na području Bosne i Hercegovine za 100 eura nabavio krivotvorenu osobnu iskaznicu Francuske s kojom je pokušao ući u Republiku Hrvatsku.

– Na ulazu u Republiku Hrvatsku, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, dana 4. studenoga, oko 15 sati, kontroliran je putnik iz autobusa (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), koji je policijskim službenicima na uvid dao francusku osobnu iskaznicu – javlja policija i dodaje…

– Policijski službenici su posumnjali da se radi o krivotvorenoj ispravi, što je i potvrđeno daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem.

– Utvrđeno je da se radi o 20-godišnjem državljaninu Gvineja Bisau, koji je na području Bosne i Hercegovine za 100 eura nabavio krivotvorenu osobnu iskaznicu Francuske s kojom je pokušao ući u Republiku Hrvatsku.

– Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)