28. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

DORH: Ažurirana izvješća za ratne zločine! Vukovar, Dalj, Erdut, Cerić, Ovčara, Lovas…

1 min read
- Izvješće je koncipirano po stadijima kaznenog postupka i sadrži podatke samo o onim postupcima u kojima je došlo do promjene od posljednjeg izvješća iz listopada 2021. godine. 

– Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, s ciljem potpunog informiranja zainteresirane javnosti o radu državnog odvjetništva na procesuiranju kaznenih djela ratnih zločina počinjenih na širem području grada Vukovara i prema stanovnicima s vukovarskog područja odvedenima u logore na području Republike Srbije; a nastavno na ranije objavljena izvješća; objavljuje podatke sa stanjem na dan 27. listopada 2022. – javlja DORH na mrežnoj stranici i nastavlja…

– Izvješće je koncipirano po stadijima kaznenog postupka i sadrži podatke samo o onim postupcima u kojima je došlo do promjene od posljednjeg izvješća iz listopada 2021. godine. 

– Stoga su u ovom izvješću navedeni predmeti u kojima su istrage ili optuženja pokrenuti nakon 5. listopada 2021. te predmeti o kojima je već izviješteno u studenom 2018. godine, u studenom 2020. godine i listopadu 2021. godine, a u kojima je u međuvremenu došlo do promjena – zaključuju.

Niže pogledajte dokument…

Foto: Pixabay (ilustracija)

Vukovar_azurirano_10112022