28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Završen očevid pogibije vozača romobila! Vozač auta alkoholiziran! Slijedi obdukcija poginulog!

1 min read
- Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Donji Miholjac u suradnji s Općinskim državnim odvjetnikom - zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– Danas oko 4,15 sati između mjesta Podgajci Podravski i Črnkovci dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 39-godišnji vozač električnog romobila – javilaje policija nakon očevida, dodajući…

– Do prometne nesreće došlo je način kada su se 38-godišnji vozač osobnog automobila i 39-godišnji vozač električnog romobila kretali istim smjerom iz Podgajaca Podravskih prema Črnkovcima te je u jednom trenutku automobil udario u romobil.

– Vozač romobila 39-godišnji hrvatski državljanin je na mjestu događaja smrtno stradao te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje će biti obavljana obdukcija dok je vozaču osobnog automobila evidentirana je koncentracija od 1,38 promila alkohola u krvi.

– Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Donji Miholjac u suradnji s Općinskim državnim odvjetnikom – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)