19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Glazbena škola Franje Kuhača u Osijeku! 101. Dan škole! ‘Zagrmjet’ će glazba u tri koncerta!

1 min read
- Srdačno Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate našu proslavu i  podijelite s nama radost muziciranja! - pozivaju vas učenici i nastavnici škole da im se pridružite u 'zvonkoj radosti'.

– Od 20. do 22. studenog ’22. godine, učenici i djelatnici Glazbene škole Franje Kuhača obilježavaju 101. Dan škole – javljaju iz ove osječke institucije, najavljujući tri prigodna koncerta.

– 101. obljetnicu Dana škole proslavit ćemo s tri velika koncerta. Prva dva koncerta (20. i 21. studenoga) održat će se u Dvorani Glazbene škole s početkom u 18 sati.

– Na oba koncerta predstavit će se najuspješniji učenici solisti naše škole, a na drugom koncertu će im se pridružiti i predstavnici prijateljskih škola iz Pule, Rijeke, Subotice i Zagreba – dodaju.

– Treći koncert (22. studenoga) održat će se u Atriju Arheološkog muzeja Osijek s početkom u 19 sati. Na ovome koncertu predstavit će se učenice Odjela suvremenog plesa, zatim komorni sastavi učenika te nastavnici škole u različitim  sastavima, a koncert će završiti nastupom srednjoškolskog mješovitog zbora uz instrumentalnu pratnju i sudjelovanje nastavnika.

– Srdačno Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate našu proslavu i  podijelite s nama radost muziciranja! – pozivaju vas učenici i nastavnici škole da im se pridružite u ‘zvonkoj radosti’.

Foto: GŠ Franjo Kuhač (screeshot) & OsijekExpress.com (arhiva)