26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pripremate li se za WineOS? Uskoro stiže novo izdanje na 1.900 ‘kvadrata’ Gradskog vrta!

2 min read
Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, dok će se karte za iznimno tražene vinske radionice nabavljati isključivo u pretprodaji.

– 2023. godina odmah na svom početku u naše živote donosi mnogo novosti. Ipak, neke se dobre stvari nikada ne mijenjaju. Tako nas početkom nove godine očekuje osmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja. Novi je „WineOS“ na rasporedu 13. i 14. siječnja 2023. u dvorani „Gradski vrt” – javljaju organizatori ovog vinskog događaja i dodaju…

– Ljubitelji vina i delicija moći će uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na gotovo 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste.

– Posjetitelji će i ovom prilikom imati prigodu obići 90-ak izlagačkih mjesta na kojima će se predstaviti više od stotinu proizvođača. Oba dana održavanja sajma za posjetitelje su pripremljena i razna popratna događanja na koja su, vjerujemo, gosti i navikli.

– Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i rijetko dostupna vina. Za vinske priče ponovno je zadužen vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

– Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, dok će se karte za iznimno tražene vinske radionice nabavljati isključivo u pretprodaji. Više detalja o popratnim programima i radionicama bit će dostupno kroz nekoliko dana – zaključuju organizatori iz Udruge Dekanter.

Foto: Udruga Dekanter, WineOS (ustupljeno za objavu)