29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nepropisno parkirao i neoprezno počeo prelaziti kolnik! Na njega je naletjela vozačica!

1 min read
- U ovoj prometnoj nesreći 71-godišnjak je teško ozlijeđen, te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

– Na kolniku Županijske ceste 4244, danas, u 7.20 sati, u Radovanju, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena – javlja danas policija i dodaje…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 57-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te prometnoj situaciji ispred sebe prednjim dijelom automobila udarila u 71-godišnjaka, koji je u tom trenutku neoprezno prelazio kolnik nakon što je prethodno nepropisno zaustavio osobni automobil.

– U ovoj prometnoj nesreći 71-godišnjak je teško ozlijeđen, te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

– U vezi prometne nesreće policijski službenici podnose odgovarajuće prijave i pismena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)