29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Očevid: Vozač i putnici ispali su iz vozila uslijed višestrukog prevrtanja! Dijete (4) je poginulo!

1 min read
- Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

– Na Županijskoj cesti ŽC 4105, između Podgorača i Budimaca, jučer oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 4-godišnje dijete – javila je i jutros Policijska uprava osječko-baranjska, dodajući detalje, nakon očevida…

– Do prometne nesreće došlo je kada vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti zbog čega je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila uslijed čega su svi ispali iz vozila.

– U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminuo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek.

– Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

– Dana 18./19. studenoga od 20,20 do 00,10 sati promet na ŽC 4105 je bio zatvoren, te se odvijao obilaznim cestovnim pravcima – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)