26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Žirafa iz osječkog ZOO vrta prognozirala ishod utakmice Hrvatske i Maroka na Mundijalu!

1 min read
Hrvatska će trijumfirati u svojoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru, u skupini, protiv Marokanaca, 'odlučila' je žirafa, kušajući hranu upravo iz košare s hrvatskom zastavom.

Žirafa osječkog Zoološkog vrta prognozirala je danas ishod prve utakmice naše reprezentacije na Mundijalu, utakmice u srijedu protiv Maroka. Pred njom su bile dvije posude s hranom, jedna s hrvatskom, druga s marokanskom zastavom, a žirafa je odabrala…

Hrvatska će trijumfirati u svojoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru, u skupini, protiv Marokanaca, ‘odlučila’ je žirafa, kušajući hranu upravo iz košare s hrvatskom zastavom.

– On je znao da nije lak zadatak pred njim, te se jedno vrijeme predomišljao i obilazio obje kante s hranom. Ipak, na koncu, Johan je odabrao onu s hrvatskom zastavom i tako nam dao do znanja da će u ovom ogledu Vatreni odnijeti pobjedu! – javili su iz ZOO vrta na društvenim mrežama.

Htjeli smo ‘provocirati’ pitanjem je li u košari s marokanskom zastavom bio možda ‘svežanj računa’, ali rečeno nam je kako se igrao istinski ‘fair play’ i da je to suverena odluka žirafe.

Prema tome, izbornik Dalić i reprezentativci ne moraju brinuti. Jer, ‘dvanaesti igrač’ je odlučio.

Foto: Unikom, ZOO vrt (screenshot, ustupljeno za objavu)