5. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tko je Claudia Rivier? Našičanka!? “Muškarci se laktaju da slučajno jedan u ekipi ne propusti prizor…”

2 min read
Možda je neka od fotografija i otkrila kakav slavonski pejzaž, ali uglavnom njezine fotografije nisu 'ravne'. Nimalo.

Za Hrvatsku će, razumljivo, navijati na SP-u i Claudia Rivier. Jer, ‘naše je gore list’. Našičanka!? A bojama ‘ultramegamikro bikinija’ pokazala je to cijelom svijetu! No, tko je Claudia Rivier? Na Instagramu je prati više od 620.000 ljudi iz cijelog svijeta. Kako i ne bi!? A k tome, tvrdi i da je potpuno prirodna. Slavu na IG-u je stekla onog trenutka kada su ju ‘namirisali’ i svjetski mediji.

Na svom je Instagram profilu ustvrdila kako je sada Zagrepčanka. Ima i ‘rezervni profil‘ sa 124.000 pratitelja. Zacijelo se odlučila osigurati u uvjetima kada se Instagram naše u teškoćama, kao prije koji tjedan. U opisu navodi i web adresu. Poput pravih zvijezda prati na Instagramu tek dvije osobe, sebe i jedini brand kojeg reklamira, čini se. IG profil nije joj izvor prihoda, ali alat u poslovanju zacijelo.

Iako većina njezinih fotografija ničim ne otkriva mjesto gdje boravi i otkud je, nacionalni mediji prate je već neko vrijeme, nazivaju ‘bujnom Slavonkom’, a u jednoj od interakcija medija s njom, doznalo se kako je iz Našica. No, to vam ne možemo potvrditi. Možda je neka od fotografija i otkrila kakav slavonski pejzaž, ali uglavnom njezine fotografije nisu ‘ravne’. Nimalo.

I sve je prirodno, piše 24sata.hr na temelju nalaza liječnika. Kako piše 24sata.hr, Claudia je strastvena navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, a ususret Mudijalu tako je pripremila i ovaj ‘kompletić’ sa slike. Među komentarima je bilo i onih koji su je upozorili da u Katru ne bi dobro prošla s takvim bikinijem, da bi isti mogao voditi zatvorskoj kazni. 

Međutim, vratimo se onom – što je važno. Još od njenog prvog pojavljivanja u javnosti, piše 24sata.hr, bilo je sumnji u prirodnost njezinog poprsja. Ona je to pokušala objasniti svojom građom, viškom kilograma, kazavši da kao mlađa nije imala takve grudi, ali je dobila viška kilograma na ‘određenim dijelovima’. Naposljetku je, da razuvjeri sve sumnjičave, napravila i ultrazvuk za dokaz. Liječnik i nalaz su potvrdili prirodnost njezinih grudi, a kako piše nadalje 24sata, Claudia kaže kako joj grudi ne predstavljaju nikakav problem u svakodnevici.

Rivier je u razgovoru za Dnevnik.hr o svojoj karijeri, ali i podršci partnera.

– …žene se uglavnom zgražaju na velike grudi jer sve što druga žena ima, a ti nemaš je bljak. Ja uvijek kažem da moj subotnji izlazak liči na nedjeljnu misu jer sa svakog ćoška čuješ ‘Isuseeee’.  Muškarci se uglavnom udaraju laktovima da slučajno jedan u ekipi ne propusti prizor, to me posebno nasmije – priznala je Claudia u tom razgovoru, prenosi 24sata.hr.

Foto: Instagram (screenshot)