28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Automobil završio na krovu! Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći!

1 min read
- Nakon udara osobni automobil je sletio na travnatu površinu, udarivši u hrpu zemlje i betona, te se prevrnuo na krov, dok je teretni automobil sletio s kolnika na nogostup i travnatu površinu.

– Na raskrižju Ulice 108. Brigade, Ulice braće Radić i Ulice Jure Piškovića u Gornjoj Vrbi, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene – javlja policija i dodaje…

– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 36-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje ne propustivši teretni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 51-godišnjak, te je došlo do udara jednog vozila u drugo.

– Nakon udara osobni automobil je sletio na travnatu površinu, udarivši u hrpu zemlje i betona, te se prevrnuo na krov, dok je teretni automobil sletio s kolnika na nogostup i travnatu površinu.

– U prometnoj nesreći 78-godišnja putnica iz osobnog automobila je teško ozlijeđena, koja je nakon pružene liječničke pomoći zadržana u bolnici na liječenju. Lakše je ozlijeđena i 60-godišnja putnica iz istog automobila, kao i 51-godišnji vozač teretnog automobila.

– Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)