16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Antonija Blažević vodi radionicu Terapija plesom i pokretom! Broj mjesta ograničen!

1 min read
Inače, kada govorimo o FFOS-u i plesu, valja se sjetiti i vijesti otprije 9 mjeseci...

– Pozivamo Vas na radionicu Antonije Blažević, univ. spec. art. therap. s temom Terapija plesom i pokretom koja će se održati u srijedu, 7. prosinca 2022. od 17:30 do 19:00 sati u učionici 39 Filozofskog fakulteta, u okviru  programa popularizacije znanosti FUZ&ja – pozivaju iz Alumni udruge Filozofskog fakulteta u Osijeku, dodajući kako je broj mjesta ograničen…

– S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo da interes za sudjelovanje na radionici iskažete popunjavajući kratki upitnik na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffkrR31n8klyvSaO5QducVgZ2WuvRrtmz1ilkf3mWbMAaFLA/viewform?usp=sf_link do subote, 3. prosinca.

Inače, kada govorimo o FFOS-u i plesu, valja se sjetiti i vijesti otprije 9 mjeseci…

Doc. dr. sc. Senka Žižanović s Filozofskog Fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku pobjednica je ovogodišnjeg svjetskog natjecanja Dance Your PhD u kategoriji Društvenih znanosti. Dance Your PhD (Otpleši svoj doktorat) svjetsko je natjecanje koje organizira American Association for the Advancement of Science (AAAS) i časopis Science magazine – javio je tada njezin matični FFOS.

Dakle, institucija i stručnjakinje imaju ozbiljan kredit.

Foto: FFOS (screenshot) & Pixabay (ilustracija)