2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhvaćeni ‘revolveraši’ iz trgovine! Pištoljem u trgovinu ‘uletjeli’ 17-godišnjak i 19-godišnjak!

1 min read
- Protiv osumnjičenog 17-godišnjaka i 18-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku, dok je 19-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku - zaključuju.

– Jučer, 25. studenoga, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Donji Miholjac utvrđena je osnovana sumnja da su 19-godišnjak i 17-godišnjak počinili kazneno djelo „Razbojništvo“ dok je 18-godišnjak počinio kazneno djelo „Pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela“ – javlja jutros policija iz Osijeka i dodaje…

– Protiv osumnjičenog 17-godišnjaka i 18-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku, dok je 19-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku – zaključuju.

Inače, prije koji dan policija je izvijestila kako su dva nepoznata maskirana počinitelja 21. studenog oko 20 sati na području Donjeg Miholjca u trgovini uz prijetnju pištoljem od 33-godišnje djelatnice tražili novac. Djelatnica im je dala nekoliko tisuća kuna nakon čega su napustili trgovinu i udaljili se u nepoznatom smjeru.

Foto: Pixabay (ilustracija)