15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije prometne! Vozač (19)! Vozačica (19)! Oboje alkoholizirani! Jedna prometna totalni’ kuršlus’!

1 min read
- U prometnoj nesreći 19-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, dok su 35-godišnja vozačica i u njenom vozilu 44-godišnja putnica lake tjelesne ozljede.

Dvoje mladih vozača, vozačica i vozač, ovoje po 19 godina, a pod utjecajem alkohola, sudjelovali su u dvije različite prometne ensreće, kojih je epilog 4-oro ozlijeđenih osoba…

– U petak, 25. studenoga oko 20,40 sati u Bršadinu, 19-godišnja vozačica osobnog automobila sa prisutnošću alkohola u organizmu, prelazi vozilom udesno sa kolnika na zemljanu bankinu i naglom reakcijom skretanja ulijevo gubi nadzor nad vozilom, prelazi na lijevu prometnu traku i udara prednjim dijelom vozila u prednji dio osobnog automobila iz suprotnog smjera, kojim je  upravljala 35-godišnja vozačica – javlja policija i nastavlja…

– U prometnoj nesreći 19-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, dok su 35-godišnja vozačica i u njenom vozilu 44-godišnja putnica lake tjelesne ozljede.

– U subotu, 26. studenoga oko 18,00 sati u Privlaci, na raskrižju ulica 21-godišnji vozač sa prisutnošću alkohola u organizmu, oduzima prednost prolaska drugom vozilu kojim je upravljala 22-godišnja vozačica. Nakon udara, 22-godišnja vozačica gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika pri čemu je zadobila lake tjelesne ozljede kao i 20-godišnja putnica u njenom vozilu – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)