28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Motomrazovi 2022. – Održana dvadeset i druga humanitarna akcija!

1 min read
U 12.30 sati bakice i djedice Motomrazovi krenuli su u organiziranom defileu do Sarvaša gdje su podijelili poklone za ondašnje mališane.

Djedice i bakice Mrazovi na motociklima prodefilirali su ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana, posebice onih najmlađih. Motomrazovi su prvo posjetili Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, zatim su darivali djecu u Dječjem domu Klasje u Ružinoj ulici, a središnji je događaj bilo darivanje i uveseljavanje mališana na Trgu Ante Starčevića.

Zamjenik gradonačelnika Vulin pozdravlja dugogodišnju tradiciju Moto kluba Osijek Motomrazovi koji dvadeset i drugu godinu zaredom uveseljavaju ne samo najmlađe stanovnike našega grada, nego i one malo starije. Moto klub Osijek uz svoje redovne aktivnosti, provodi i brojne humanitarne akcije, a uvijek su spremni pomoći pri organizaciji svih većih sportskih i inih manifestacija, dodaje Vulin. Motomrazovi, Moto zeke, Moto susreti Osijeka jednostavno premašuju granice Osijeka i veliki su doprinos turističkoj promidžbi našega grada i šire na čemu im zamjenik gradonačelnika Vulin iskreno zahvaljuje i čestita.

U 12.30 sati bakice i djedice Motomrazovi krenuli su u organiziranom defileu do Sarvaša gdje su podijelili poklone za ondašnje mališane.

Tekst i foto: Grad Osijek


Facebook Comments