16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nakon dvije godine ponovno – Noćni friz u Osijeku! Rezervirajte si vrijeme…

2 min read
Noćni friz održat će se u Riverside Ballroomu (ZOO Hotel) 10.12.2022. s početkom u 19 sati - javili su danas iz Udruženja obrtnika.
frizer šišanje frizura

– Veliko nam je zadovoljstvo, nakon pandemije i u nizu poslovnih izazova za sve gospodarstvenike, obznaniti da ove godine po 10. puta organiziramo Noćni friz, tradicionalan modni događaj Udruženja obrnika Grada Osijeka, na koji smo izrazito ponosni. Noćni friz održat će se u Riverside Ballroomu (ZOO Hotel) 10.12.2022. s početkom u 19 sati – javili su danas iz Udruženja obrtnika.

Inače, Noćni Friz revijski je događaj koji se po 10. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako su prije 11 godina započeli tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u 6 frizerskih salona. Nakon 2 godine događaj je narastao na 13 salona koji su zajedničkim snagama, uz naravno potporu Udruženja Obrtnika Osijek, napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja, gdje su na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu s klijentima ne može. Tako su na glavama modela imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga. Haljine su izrađivali sami od najlona, najčešće vreća za smeće u bojama. Slijedeće godine su im u pomoć priskočili krojači i kozmetičari, plesne skupine, pjevači…

– Tako smo narasli u manifestaciju koju smo održali u  osječkom Kazamatu. Međutim, već slijedeću godinu nije bilo dovoljno prostora za sve koji su željeli doći i vidjeti program koji smo pripremili. Narasli smo do nacionalne razine i uz osječke obrtnike sudjelovali su i kolege iz ostalih krajeva lijepa naše. Što sve spremamo za ovu godinu ostavit ćemo kao iznenađenje – javljaju.

Foto: Pixabay (ilustracija)