30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

I Kristina Kuzmič proslavila pobjedu Hrvatske! Na vrata joj ‘došao’ Luka Modrić, dala mu Čokolino…

1 min read
Kada je Hrvatska pobijedila Brazila i plasirala se u polufinale SP-a u nogometu u Kataru, Kristina je podijelila urnebesan video kako joj u goste dolazi Luka Modrić.

Ponajveća osječka, ali i hrvatska influencerica, autorica digitalnih sadržaja, nekadašnja pobjednica kulinarskog ‘showa’ Oprah Winfrey, makar dugi niz godina živi i radi u SAD-u, sve hrvatske prilike, ponajprije sportske, proživljava vrlo emotivno. Tako i sinoćnji trijumf Hrvatske protiv Brazila na Mundijalu.

Kada je naš nogometni ‘stroj’ pobjeđivao ’18. na Mundijalu u Rusiji, Osječanka Kristina Kuzmič se pred svojih više milijuna pratitelja iz SAD-a, Hrvatske i svijeta, doslovno upi*kila od sreće, a vrlo često je i kod izvođenja jedanaesteraca naglašavala u svojim video zapisima koliku nervozu osjeća.

Tako je bilo i jučer. Kada je Hrvatska pobijedila Brazila i plasirala se u polufinale SP-a u nogometu u Kataru, Kristina je podijelila urnebesan video kako joj u goste dolazi Luka Modrić. Naravno, bio je kartonski, ali mu se ‘obradovala’, nahranila ga Čokolinom, povela na trčanje…

Video možete pogledati OVDJE.

Otkud Čokolino? Kristina je ove godine ljetovala u Hrvatskoj, bila čak i u Osijeku, a svoju novu knjigu je predstavljala u Zagrebu. Ostale su, zacijelo, neke rezerve. Jer, Kristina naglašava često kako su joj određeni hrvatski brandovi najbolji.

Fascinantno je da je Kristina nabavila kartonskog Modrića!

Foto: Instagram (screenshot)