3. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Smrt na cesti sinoć u 22:25 nedaleko Osijeka! Poginula osoba ’88. godište, putnik ozlijeđen…

2 min read
...tijelo poginule osobe prevezeno je u KBC Osijek radi provođenja obdukcije.

UPDATE, 20.12. 10:00 – Putnik je lakše ozlijeđen, priopćila je policija

Kasnije sinoć smrtno je stradala muška osoba na cesti nedaleko Osijeka, vozač osobnog automobila, a putnik je s tjelesnim ozljedama prevezen u KBC Osijek. Neslužbeno se doznaje kako su obje osobe iz mjesta Korođ.

Na cesti između Tenje i Silaša noćas je poginula jedna osoba u prometnoj nesreći, izvijestili su rano jutros iz Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije, javivši u ranojutrošnjem priopćenju kako je u protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano pet  prometnih nesreća pri čemu je jedna osoba smrtno stradala.

Pobrojavši vatrogasne intervencije u zadnja 24 sata na području župnije, stoji…

– Vatrogasci Osijeka (JVP Osijek nap.a.) izašli su na tehničku intervenciju vađenja osobe (iz vozila nap.a.a) u prometnoj nesreći na cesti Tenja – Silaš… – stoji u priopćenju Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije, javljeno malo iza 6 sati jutros.

– Nesreća se dogodila oko 22:25 sati. Osobni automobil je prometovao na relaciji ‘sjever-jug’. Uslijed neprilagođene brzine stanju na kolniku, došlo je do izlijetanja vozila s kolnika i prevrtanja. Na mjestu je smrtno stradala muška osoba ’88. godište, a puntik ’82. godište je prevezen u KBC Osijek, gdje su ustanovljene ozljede – kazala je jutros telefonski za OsijekExpress glasnogovornica PU OBŽ Edita Roterbauer.

Također, tijelo poginule osobe prevezeno je u KBC Osijek radi provođenja obdukcije.

Od početka ove godine na prometnicama Osječko-baranjske županije smrtno je stradalo 20 osoba, a u cijeloj prošloj godini 15.

Foto: Pixabay (ilustracija)