29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Turkinja u busu iz BiH na granicu s RH stigla sa krivotvorenom dozvolom boravka u Njemačkoj!

1 min read
- U sklopu kriminalističkog istraživanja kod osumnjičene je pronađena i krivotvorena potvrda o produljenju boravka u Saveznoj Republici Njemačkoj.

– Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, dana 17, prosinca, oko 23.15 sati, prilikom nadzora na ulazu u Republiku Hrvatsku, kod putnice iz autobusa (bosansko-hercegovačkih nacionalnih i registracijskih oznaka) otkrivena je krivotvorena isprava – javlja policija i dodaje…

– Naime, 28-godišnjakinja je policijskim službenicima na uvid dala putnu ispravu Republike Turske sa dozvolom boravka Savezne Republike Njemačke. Policijski službenici su posumnjali u vjerodostojnost dozvole boravka, te su daljnjim radom potvrdili sumnje i utvrdili da se radi o krivotvorenoj dozvoli boravka.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja kod osumnjičene je pronađena i krivotvorena potvrda o produljenju boravka u Saveznoj Republici Njemačkoj.

– Policijski službenici protiv 28-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)