8. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhvaćen lopov zbog kojeg je zaštitar u trgovačkom centru ozlijeđen! Ima 18 godina!

1 min read
- Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, u vezi kaznenog djela razbojnička krađa - zaključuje danas policija u priopćenju.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje jučer su, 20. prosinca dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom u vezi događaja od 2. prosinca, (kada je isti ušao u trgovinu i otuđio kozmetičke proizvode vrijednosti više stotina kuna), koje je skrio i prošao pored blagajne ne plativši ih – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, u vezi kaznenog djela razbojnička krađa – zaključuje danas policija u priopćenju.

A događaj od 2. prosinca je…

– U Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dana 16. prosinca, zaprimljena je prijava iz bolnice iz koje je vidljivo da je 42-godišnji zaštitar trgovine u Slavonskom Brodu ozlijeđen u događaju od 2. prosinca. Naime, spomenutog dana, oko 13.15 sati, u trgovinu je ušao muškarac koji je otuđio kozmetičke proizvode (vrijednosti više stotina kuna), skrio i prošao pored blagajne ne plativši. Za istim je istrčao zaštitar uhvativši ga za rukav, no nepoznata osoba mu se otrgnula, te je zaštitar pao na tlo ozlijedivši se. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu… – priopćila je ranije policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)