15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Domagoj Vida s farme crnih svinja: Ništa ti neće nitko pokloniti!

1 min read
- U životu uvijek moraš biti hrabar i moraš uvijek dati da bi ti se vratilo. Ništa ti neće nitko pokloniti. Moraš uvijek težiti, raditi, biti hrabar i vjerovati u sebe - govori Domagoj Vida. 

U drugoj sezoni ‘dokumentarca’ Dulum zemlje, koji će početi s emitiranjem 2. siječnja na prvom programu HTV-a, sa farme crne svinje javit će se hrvatski nogometni reprezentativac i biši igrač NK Osijek Domagoj Vide, kao i njegovi prijatelji. Dulum zemlje potpisuju autori Filip Filković i Tomislav Krnić, u produkciji Tamare Babun iz zagrebačke producentske kuće Wolfgang&Dolly. A u prvom epizodi idemo u Slavoniju.

U prvoj epizodi kamere idu u goste kod Domagoja Vide i njegovih trojice prijatelja Luke Mandića te braće Dragana i Dimitrija Simonovića, piše Večernji list.

– U životu uvijek moraš biti hrabar i moraš uvijek dati da bi ti se vratilo. Ništa ti neće nitko pokloniti. Moraš uvijek težiti, raditi, biti hrabar i vjerovati u sebe – govori Domagoj Vida. 

– …ovaj serijal služi za inspiriranje i motiviranje publike, posebno onih koji su zainteresirani za karijeru u poljoprivredi ili koji su strastveni oko održivosti i okoliša. Predstavljajući pozitivne i relativne uzore i pokazujući utjecaj koji ova vrsta rada može imati na zajednice i okoliš, serija služi kao izvor inspiracije i ohrabrenja za gledatelje… – govori redatelj Filip Filković Philatz za Večernji.

Domagoja Vidu gledajte 2. siječnja u 20_15 sati.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)