30. siječnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rano jutros, oko 5 sati, vatrogasci izvlačili unesrećenu osobu iz vozila!

2 min read
- Izvadili su unesrećenu osobu iz vozila i predali hitnoj pomoći. Intervencija je završila u 05:42 sata - zaključuju vatrogasci.

UPDATE: Policije izvijestila: U ponedjeljak 26. prosinca 2022. oko 4.50 sati u mjestu Mihaljevci u Ulici kralja Tomislava, 34-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,54 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika uslijed čega je sišao na travnatu površinu te lijevim bočnim ogledalom udario u desno bočno ogledalo parkiranog osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 28-godišnjak. Nakon toga je došlo do zanošenja vozila i udara u telefonski stupić u vlasništvu Hrvatskog telekoma te u betonski zid i metalnu ogradu u vlasništvu 64-godišnjaka.U prometnoj nesreći 34-godišnji vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

— — — — —

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros na području Javne vatrogasne postrojbe iz Požege. Dojava je primljena u 4:54 rano jutros, na blagdan Svetog Stjepana. Vatrogasci su iz vozila, koje je sletjelo s prometnice, izvlačili unesrećenu osobu…

– …treća smjena zaprimila dojavu o slijetanju osobnog vozila sa prometnice. Izašli su na intervenciju s navalnim vozilom i četiri vatrogasca – napisali su na društvenim mrežama vatrogasci JVP Požega, dodajući…

– Izvadili su unesrećenu osobu iz vozila i predali hitnoj pomoći. Intervencija je završila u 05:42 sata – zaključuju vatrogasci.

Sve okolnosti prometne nesreće objavit će policija po dovršetku očevida, odnosno sljedećeg dana. JUtros su izvijestili…

– U ponedjeljak 26. prosinca 2022. oko 4.55 sati, Operativno-komunikacijski centar PU požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u mjestu Mihaljevci u Ulici kralja Tomislava došlo do prometne nesreće te da je u slijetanju osobnog automobila ozlijeđena jedna osoba koja je prevezena u Opću županijsku bolnicu Požega na pružanje daljnje liječničke pomoći…. – javili su iz PU PSŽ:

Foto: JVP Požega, Facebook (screenshot)