30. siječnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još dvije tučnjave! Na Badnjak! U kafiću i na ulici! Na ulici se ‘makljalo’ šestoro! Dvoje završilo u bolnici!

1 min read
- Od šest sudionika, dvije osobe u dobi od 27 i 24 godine su zatražile liječničku pomoć u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, te je utvrđeno da je 27-godišnjak lakše ozlijeđen (bio je i pod utjecajem alkohola od 1,89 promila), a 24-godišnjak teže ozlijeđen (zadržan na daljnjem liječenju).

– U subotu, 24. prosinca oko 4 sata u Novoj Gradiški na ulici je do došlo do tjelesnog sukoba između šest osoba u dobi od 27, 20, 25, 21, 24 i 27 godina – javlja policija i nastavlja…

– Od šest sudionika, dvije osobe u dobi od 27 i 24 godine su zatražile liječničku pomoć u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, te je utvrđeno da je 27-godišnjak lakše ozlijeđen (bio je i pod utjecajem alkohola od 1,89 promila), a 24-godišnjak teže ozlijeđen (zadržan na daljnjem liječenju).

– Prilikom kriminalističkog istraživanja drugom 27-godišnjaku je oduzeto lovačko oružje koje legalno posjeduje, te policijski službenici provode daljnje istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, nakon čega slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.

– Na području Nove Gradiške, 24. prosinca oko 14 sati unutar ugostiteljskog objekta došlo je fizičkog sukoba između dvojice muškaraca u dobi od 45 i 44 godine.

– Izvršenim alkotestiranjem, utvrđena je prisutnost alkohola u organizmu kod 45-godišnjaka (2,46 promila), a kod 44-godišnjaka (0,87 promila).

– Policijski službenici su obojicu muškaraca smjestili u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te podnose optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)