28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija potvrdila identitet žene iz automobila potopljenog u rijeci! Nema tragova kaznenog djela!

1 min read
- Pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela - zaključila je policija u današnjem priopćenju, čime je zakonski ova priča dobila epilog, tužan i konačan.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Policija je potvrdila identitet ženske osobe, čije je mrtvo tijelo pronađeno jučer u rijeci Savi u automobilu. Riječ je o 48-godišnjakinji za kojom je policija tragala od prethodnog dana, od 27. prosinca, potvrdili su jutros iz Policijske uprave brodsko-posavske. Identitet je potvrđen danas oko 15:15 sati.

Riječ je, dakle, o osobi koja je, neslužbeno se doznaje, automobilom otišla iz svog doma u Sibinju, za kojom su tragali HGSS-ovci, policija, vatrogasci…, da bi prvi pripadnici HGSS-a uočili tragove vozila koji vode u Savu nedaleko Slavonskog Broda. Policija je potom ogradila područje, a ronioci u vozilu zatekli i mrtvo tijelo ženske osobe. Kasnije je, jučer tijekom jutra, na obalu izvučeno vozilo, Škoda.

– Pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela – zaključila je policija u današnjem priopćenju, čime je zakonski ova priča dobila epilog, tužan i konačan.

Foto: Pixabay (ilustracija)