17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Cammeo i Osječki taxi za OsijekExpress.com javljaju: U ‘noći konverzije’ samo ‘keš’! Valute mogu sve…

2 min read
...tvrtke koje će biti među najtraženijima te večeri, mole vas da pripremite gotov novac.

U ‘noći konverzije’, prelaska nacije s kune na euro, sukladno najavama banaka, kartice, bankomati, samim time i bezgotovinska plaćanja neće raditi, gdjegod kratko, gdjegod duže. A da bi se za tu priliku osigurali i izbjegli probleme, tvrtke koje će biti među najtraženijima te večeri, mole vas da pripremite gotov novac.

– Dragi korisnici, uoči prelaska na euro 1. siječnja 2023. godine, obavještavamo sve korisnike usluga taksi prijevoznika Cammeo kako plaćanje karticom tokom novogodišnje noći ovisi o svakoj kartičnoj kući, a najvjerojatnije do jutarnjih sati plaćanje karticama neće uopće biti moguće. Iako svoju vožnju uobičajeno možete platiti i putem Cammeo aplikacije, u navedenom periodu ni ta opcija neće biti dostupna, budući da je naša aplikacija povezana s kartičnim plaćanje. Taksi usluge će se dakle određeno vrijeme moći plaćati isključivo gotovinom. Bez obzira na uvođenje eura iza ponoći, svoje vožnje i dalje možete platiti u kunama te nema potrebe za eurima. Naravno, ukoliko želite plaćati u novoj valuti, Cammeovi vozači će biti spremni. Plaćanje i u kunama i u eurima bit će moguće sve do 23:59 sati 14. siječnja 2023. Svim korisnicima zahvaljujemo na razumijevanju te želimo dobru zabavu u novogodišnjoj noći – javio je Cammeo na izravan upit OsijekExpressa, a slično ili isto javlja i Osječki taxi.

– U noći 31.12.2022./1.1.2023. neće biti moguće plaćanje karticama, iako imamo jedan od modernijih i pouzdanih sustava naplate putem kartice, no nažalost ne ovisi o nama. Kartice neće raditi u određenom vremenskom periodu. Predlažemo Vam da plaćanja vršite gotovinski kako bi Vaša taksi vožnja prošla što ugodnije i jednostavnije. Normalizacija se očekuje 2.1.2023. godine. Hvala na razumijevanju! – odgovorili su iz Osječkox taxija.

Foto: Pixabay (ilustracija)