25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Postavljena pozornica! Sve je spremno za večerašnji doček na trgu! U 11 u Tvrđi čekaju djeca…

1 min read
Osijek, Osječani, Slavonci..., zakoračit će danas u Novu godinu na tri lokacije, a na svakoj od njih očekuje ih odlična zabava.

Sinoć se, uz par kapi kiše, kakvih danas neće biti, pripremala pozornica na Trgu Ante Starčevića u Osijeku za doček Nove 2023. godine. Doček je ‘u režiji’ Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, a ‘glavnu rolu će igrati’, uz Novu godinu, Crvena jabuka. I kuhano vino koje će se dijeliti svima.

Pozornica je svom starom mjestu, blizu zgrade županije, leđima ‘okrenuta’ prema Kapucinskoj ulici. Cijeli program počinje u 22 sata, da bi u ponoć odbrojavali Osječanke, Osječani, gradonačelnik Ivan Radić s njima, kao i župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić.

Najmlađi, ‘klinci’ Osijeka imaju Dječju novu godinu već u 11 sati u Tvrđi, na Adventu, na Trgu Svetog Trojstva. Ondje će DJ Max svirati dječje hitove, a stižu i maskote iz crtanih filmova, za vrhunski doživljaj za djecu. Adventske kućice i program otvoreni su i traju do 13 sati.

I napokon, umirovljenici. Njih čeka doček u dvorani Bells. Za to su se trebali umirovljenici, sukladno pozivu, pobrinuti ranije, osiguravanjem ulaznica za sebe.

U svakom slučaju, Osijek, Osječani, Slavonci…, zakoračit će danas u Novu godinu na tri lokacije, a na svakoj od njih očekuje ih odlična zabava.

Foto: OsijekExpress.com