19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Osječki vatrogasci se oprostili od svog zapovjednika! Pakšec odlazi na novo radno mjesto!

2 min read
- Veliko HVALA dragi ljudi, kolege i prijatelji! - zaključio je zapovjednik JVP Grada Osijeka, Zoran Pakšec.

Zoran Pakšec postao je zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije. Kako nam kazuje na telefon, on je i dalje vatrogasac, jedan od ‘braće’. Samo što od sada zapovijeda s 10.000, a ne ‘samo’ 100 vatrogasaca. Zapovjednik JVP Osijek je promoviran!

Javna vatrogasna postrojba u Osijeku oprostila se jučer od svog zapovjednika Zorana Pakšeca, a koji poslije 30 godina službe i rada među osječkim vatrogascima, odlazi na novo radno mjesto, stoji u objavi JVP Osijek, koju su zajedno s fotografijama i videom emotivnog trenutka objavili na svojim mrežnim stranicama.

– Poštovane kolegice i kolege! Današnji dan obilježio je moj radni vijek u postrojbi nakon skoro 30 godina provedenih s vama i u prostorima naše postrojbe. Zaista dirljiv trenutak koji ste mi priredili ostat će zauvijek u srcu i duši – napisao je Pakšec na mrežnim stranicama, nastavljajući…

– Godine provedene s vama kao obitelji neizmjerno je usmjerilo moj život kao i život moje obitelji gdje se temeljne smjernice usmjeravaju u dijeljenje dobra i zla. Trenutci provedeni u vatrogasnoj obitelji naučili su nas da pojedinac ne znači ništa ako nije dio tima. Smijeh, tuga, napore u intervencijama podijelili smo u nasem “ MALOM KRUGU VELIKIH LJUDI”. Poklon koji ste mi uručili imat će posebno mjesto u mom domu, naravno , kao podsjetnik na vas no i poruka mojoj djeci da se dobrota višestruko vraća.

– Veliko HVALA dragi ljudi, kolege i prijatelji! – zaključio je zapovjednik JVP Grada Osijeka, Zoran Pakšec.

Foto: JVP Osijek, Youtube (screenshot)