5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sramota! DVD u Slavoniji rušio stari dom, odložio građu za dječju sjenicu! Nestali najbolji komadi!

1 min read
- Molimo vas sada da za sobom i očistite svaku treskanju, kamen, ciglu, letvicu i sve ostalo smeća što je ostalo, da ne moraju članovi DVD-a još i čistiti za vama... - napisali su.

Kešinački DVD je prije 3 dana na Facebooku objavio početak rušenja starog vatrogasnog doma, a što je pretpostavka izgradnji novog. Rade na izgradnji i privremene garaže, a dok ponovno ne osiguraju vatrogasni dom, novi.

No, u pozitivnom ozračju radova, svjedoče na Facebooku, dogodio se i nimalo očekivan i nimalo željen trenutak. Nakon rušenja starog vatrogasnog doma i prikupljene iskoristive drvene građe, netko se ‘poslužio’. Ružno, zar ne?

– Veliko hvala mještanima Kešinaca koji su ‘izašli’ u susret DVD-u i odmah razgrabili najbolju građu sa starog doma, koja je u dogovoru sa općinom Semeljci privremeno skladištena na pašnjaku zbog nedostatka mjesta u dvorištu… – napisali su na Facebooku iz DVD-a Kešinci, ironizirajući.

– Tako su članovi društva i djeca ostali bez sjenice koja je planirana izgraditi se u dvorištu novog doma… – dodali su i zaključili da bi bilo dobro da su onda osobe kojima je građa trebala, za sobom i počistili…

– Molimo vas sada da za sobom i očistite svaku treskanju, kamen, ciglu, letvicu i sve ostalo smeća što je ostalo, da ne moraju članovi DVD-a još i čistiti za vama… – napisali su.

Foto: DVD Kešinci, Facebook (screenshot)