19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Vozio suprotnom trakom! Dva puta bježao! Na kraju udario u policijski automobil!

1 min read
- Nadalje, 39-godišnji vozač je u blizini mjesta Podgorje udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no ubrzo su ga sustigli policijski službenici.

– U subotu 14. siječnja 2023. oko ponoći u mjestu Novi Bešinci, policijski službenici su prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka koje se kretalo suprotnom prometnom trakom, dok se vozač oglušio na svjetlosne i zvučne signale – javlja policija i nastavlja…

– Vozilo je zaustavljeno između mjesta Podgorje i Vetovo te je utvrđeno da se radi o 39-godišnjem vozaču koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu, odbio je alkotestiranje nakon čega se s navedenog mjesta udaljio vozilom.

– Nadalje, 39-godišnji vozač je u blizini mjesta Podgorje udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no ubrzo su ga sustigli policijski službenici.

– 39-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (ilustracija)