28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

26-godišnjakinja propuštala vozilo u raskrižju! 28-godišnjak se nije uspio zaustaviti!

1 min read
- U prometnoj nesreći 26-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 28-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– U petak 13. siječnja 2023. oko 14.50 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, 28-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Land Rover“, požeških registarskih oznaka, nije držao potreban razmak uslijed čega je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 26-godišnjakinja, a koja je zaustavila vozilo zbog propuštanja vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska – javlja policija i nastavlja…

– U prometnoj nesreći 26-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 28-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici sv. Roka – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)