17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Panika u automat klubu: Slavonac stigao s plastičnim dječjim pištoljem i škarama!

1 min read
Uz to, dodaje portal, imao je i jedan komad streljiva za pištolj, kao i 0,4 grama droge tipa 'speed'. Sa sobom je, dakle, stoji u tekstu, u ‘pohod’ na igre na sreću ponio i plastični dječji pištolj.

Jedan je 35-godišnjak ‘posijao paniku’, pojavivši se u automat klubu sa škarama i plastičnim pištoljem. Uplašio je svojim postupkom zaštitara i goste, da bi vrlo brzo stigla i policija.

U presudi nakon događaja, o kojoj i kojem piše portal Danica.hr, 35-godišnjak je u klub u Vinkovcima u rujnu oko 10:35 sati ušao i ‘nosio škare s plastičnom drškom dužine cca 15 cm, predmet pogodan za nanošenje ozljeda, na način da ih je u jednom trenutku izvadio iz džepa i stavio na stolicu do sebe’.

Uz to, dodaje portal, imao je i jedan komad streljiva za pištolj, kao i 0,4 grama droge tipa ‘speed’. Sa sobom je, dakle, stoji u tekstu, u ‘pohod’ na igre na sreću ponio i plastični dječji pištolj.

– U jednom trenutku, sjedeći za automatom, iz džepa je izvadio pištolj i stavio ga na stolicu pored sebe, a potom i škare koje je odložio do pištolja. Počeo je dezorijentirano hodati po unutrašnjosti kluba, što je uznemirilo mene i kolegice te sam pozvao policiju – rekao je zaštitar na sudu, piše Danica.hr.

Proglašen je krivim i kažnjen novčanom kaznom od ukupno 1.460 eura.

Foto: Pixabay (ilustracija)