29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Sreli se Alfa, Audi i Mercedes’… Jedan brzo vozio, drugi skretao, treći bio parkiran…

1 min read
- Nakon udara došlo je do slijetanja „Alfe“ s kolnika na kolni ulaz i udara u parkirani osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka.

‘A onda je došla i Škoda’…

– U nedjelju 15. siječnja 2023. oko 14.10 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Alfa“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisne brzine nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je prednjim desnim dijelom vozila udario u prednji desni dio osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,87 promila upravljao 43-godišnjak koji je skretao na kolni ulaz – javlja policija i dodaje…

– Nakon udara došlo je do slijetanja „Alfe“ s kolnika na kolni ulaz i udara u parkirani osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka.

– 19-godišnjaku i 43-godišnjaku je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Ozljede se u priopćenju ne navode, što nas vodi zaključku da su svi dobro prošli. Osim materijalne štete.

Foto: OsijekExpress.com (ilustracija)