28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GPP jutros javlja: Kreće povrat sredstava! Evo na koji način i gdje…

1 min read
- Povrat preplaćenih sredstava putnicima koji ne žele nadopuniti svoje mjesečne karte za veljaču započinje 6. veljače 2023. isključivo na prodajnim mjestima GPP-a i to na prodajnom mjestu Pothodnik i na prodajnom mjestu Remiza.

– GPP d.o.o. obavještava sve putnike s administrativnog područja Grada Osijeka kako će od 18. siječnja 2023. godine, na prodajnim mjestima GPP-a u Pothodniku (3 blagajne) i Remizi (2 blagajne), započeti nadopuna mjesečnih karata za veljaču po cijenama navedenim u Cjeniku od 11. siječnja 2023. godine, a kojom prilikom će se obavljati povrat preplaćenih sredstava svim putnicima koji su nadopunili svoje mjesečne karte za siječanj do stupanja na snagu Cjenika od 11. siječnja – javlja jutros priopćenjem GPP i nastavlja…

– Prodaja personaliziranih karata za veljaču bez povrata započinje uobičajeno 25. siječnja i obavljat će se na prodajnim mjestima Tiska i GPP-a. Mole se putnici koji ne trebaju povrat preplaćenih sredstava, da za nadopunu svojih mjesečnih karata koriste GPP-ovo prodajno mjesto na Trgu LJ. Gaja i prodajna mjesta Tiska kako bi izbjegli moguće gužve na prodajnim mjestima GPP-a u Pothodniku i Remizi gdje se obavljaju povrati.

– Povrat preplaćenih sredstava putnicima koji ne žele nadopuniti svoje mjesečne karte za veljaču započinje 6. veljače 2023. isključivo na prodajnim mjestima GPP-a i to na prodajnom mjestu Pothodnik i na prodajnom mjestu Remiza.

– Na prodajnom mjestu Trg Lj. Gaja bit će omogućena samo nadopuna mjesečnih karata – zaključuje se u priopćenju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)