20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grad Osijek poziva slavljenike ‘zlatnog pira’! Priprema se ‘party’ za Valentinovo u Osijeku!

1 min read
- Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 031/229 102 - dodaju iz Grada, čiji se prijavni obrazac nalazi na službenim mrežnim stranicama.

– Pozivaju se bračni parovi s područja Osijeka, vjenčani tijekom 1972. pa sve do 31. siječnja 1973., da se do 31. siječnja 2023. prijave… – javlja i poziva Grad Osijek, dodajući niz načina prijave…

– e-porukom na e-adresu: umirovljenici@osijek.hr

– osobno na adresi: Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, Ulica Ruđera Boškovića 1, Osijek ili

– poštom na adresu: Grad Osijek, Ulica Franje Kuhača 9 (s naznakom: Prijava za obilježavanje 50. godišnjice braka).

Prilikom prijave potrebno je dostaviti prijavni obrazac, vjenčani list ili izvod iz matične knjige vjenčanih, ne stariji od mjesec dana od dana raspisivanja javnog poziva, osobnu iskaznicu na uvid ili uvjerenje o prebivalištu/elektronički zapis o prebivalištu (barem jedan supružnik treba imati prebivalište na području Grada Osijeka) i potvrdu poslovne banke o broju tekućeg računa ili presliku kartice tekućega računa.

Naime, slavljenici koji u prijavnom obrascu izraze zanimanje – bit će pozvani na zajedničku proslavu koja će se održati 14. veljače 2023. Na proslavu će biti pozvani i parovi koji su 50 godina braka obilježili 2021., ali im zbog epidemioloških mjera nije organizirana zajednička proslava.

– Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 031/229 102 – dodaju iz Grada, čiji se prijavni obrazac nalazi na službenim mrežnim stranicama.

Foto: Pixabay (ilustracija)