2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedan slučaj! Ispred trgovine ‘prštale’ šake! Potukle se dvije gospođe, od 47 i 31 godinu!

1 min read
Starija gospođa je zadobila lake tjelesne ozljede, što je, dodaje portal, napisano u presudi, prethodno utvrđeno u požeškoj bolnici.

Dvije gospođe, već u ozbiljnim odraslim godinama, 47 i 31, potukle su se ispred trgovine, poslije čega je starija morala zatražiti i liječničku pomoć u bolnici. Krenulo je verbalno, preraslo u tjelesni sukob, a kako stoji u presudi, jedna drugoj su zadale više udaraca rukava u predjelu glave i tijela.

Kako stoji u policijskoj prijavi, piše portal Danica.hr, vrijeme i mjesto radnje bili su rujan prošle godine u Sokolskoj ulici u Požegi, a epilog je sudska osuda zbog svađe i tučnjave, dočim je starija kažnjena i zbog prebivališta u Požegi bez prijave.

Sutkinja je u presudi navela, piše portal, da su M (47) i P (31) – ‘narušavale javni red i mir na način da su najprije došle u verbalni, a zatim i tjelesni sukob tako što su jedna drugoj zadale više udaraca rukama u predjelu glave i tijela’.

Starija gospođa je zadobila lake tjelesne ozljede, što je, dodaje portal, napisano u presudi, prethodno utvrđeno u požeškoj bolnici.

A kazne? Starijoj 1.250 kuna, mlađoj 750, uz sudsje troškove za obje, ‘po glavi’ 110 kuna.

Motiv tučnjave u presudi nije zabilježen, dodaje portal.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Prethodnih dana već smo izvještavali o tučnjvi između dvaju dama, pa i dvaju djevojaka ispred pekarnice, gdje su uz šake ‘pale’ i teške riječi.