1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonka prodavala lijekove za potenciju! Imala je 4.500 narudžbi za 200.000 eura! Uhvaćena je!

1 min read
- U navedenom periodu izvršila je preko 4.500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 tisuća eura.

– Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina – javlja policija, a tek u sljedećoj rečenici se nudi ‘krešendo’…

– Naime, osumnjičena je u periodu od 1. siječnja 2020. pa do 4. kolovoza 2022. godine putem raznih ‘web shopova’ i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U navedenom periodu izvršila je preko 4.500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 tisuća eura.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela “nedozvoljena trgovina“ – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)