2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Što zrele žene nikada neće tolerirati muškarcu? Koje su to stavke preko kojih se – ne prelazi? Ili?

1 min read
Što su znaci uzbune zrelim ženama, piše danas N1.

Dok su mlade, žene su spremne tolerirati puno toga svojim dečkima, muškarcima. Pa ipak, kako vrijeme odmične, kako žene stječu iskustva, mijenjanju se, a s promjenama dolazi i niži prag tolerancije na neke ‘muške gluposti’.

Što su znaci uzbune zrelim ženama, piše danas N1.

Neodgovornost – jedno je nekada se opravdati, ali počne li se to često događati, odgode, ne ispunjavanja obećenja…!? Otkazuje li stalno dogovore i ne ispunjava ono što obeća, ‘to ukazuje na njegovu ‘zvona zvone’ na alarm – neodgovornost i ravnodušnost.

Dugotrajna nezaposlenost – je problem s financijske točke. Ali, ako je muškarac dugo nezaposlen, zrela žena ovo neće dugo toleirati.

Neurednost ili loša higijena – najbrže odbija ženu. Osnovne higijenske navike su neophodne. Ili…

Njegova majka diktira njegov život – mnogi muškarci i dalje žive s majkom. To nije problematično koliko to, ako nema zdravu osnovu, nosi teškoća sa sobom. Neke od su: međusobna ovisnost, emocionalna nezrelost…

Zastarjeli pogled na žene – ako se muškarci ponašaju kao da je ženi mjesto isključivo u kuhinji, to odbija sve žene.

Loše tretiranje ljudi – muškarac nepristojan prema vrijednom osoblju restorana otkriva onoga koji dolazi u suživotu s njim. Kako prema konobaru, tako možda i prema ženi, a zrele žene to vide.

Foto: Pixabay (ilustracija)