30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječki HNS izabrao novo vodstvo podružnice! Predsjednik, dva potpredsjednika…

1 min read
...za novog predsjednika izabrali Marina Babića, dok su potpredsjednici postali Danijel Ilić i Dubravko Pichler.

– Na danas održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini delegati HNS-a su izabrali novo vodstvo osječke Podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata – javlja Ured HNS-a priopćenjem medijima, dodajući kako su za novog predsjednika izabrali Marina Babića, dok su potpredsjednici postali Danijel Ilić i Dubravko Pichler.

– Uz njih izabrano je i ukupno devet članova predsjedništva te tri člana Nadzornog odbora stranke, kao i delegati koji će osječku podružnicu predstavljati na županijskoj skupštini stranke te Saboru HNS-a – nastavlja se u priopćenju.

– Pred nama je puno ideja i puno posla, ali uz podršku članova, sve je ostvarivo. Najveće bogatstvo naše osječke Podružnice su ljudi s jednako vrijednim stavovima, vizijama i zadacima. Pozivam sve članove da se osjećaju jednako vrijedno predlažući rješenja i dajući inicijative. Također, koristim priliku zahvaliti dosadašnjem vodstvu Podružnice na požrtvovnom radu i svim uspjesima kroz koje su nas poveli te se nadam nastavku jednako konstruktivne suradnje kakva je uvijek bila temelj rada u HNS-u – rekao je u svom obraćanju Marin Babić, novoizabrani predsjednik HNS-a – donosi se u priopćenju.

Foto: HNS (screenshot)