19. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova provala u obiteljsku kuću u Osijeku! Na meti kuća u mirnoj ulici u Retfali…

1 min read
Podsjećamo, u nekoliko dana to je već četvrta krađa iz obiteljskih kuća u Osijeku ili širem području.

Još je jedna kuća u Osijeku bila metom provalnika. Provaljeno je u kuću u Vilajskoj ulici. Onamo se ulazi iz Svilajske ulice, blizu je obilaznice, na mirnom području…

– Nepoznati je počinitelj u vremenu od 21. do 28. siječnja u Vilajskoj ulici u Osijeku provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao nekoliko ručnih satova. Pedesetšestogodišnjoj vlasnici nastala je materijalna šteta od oko 8.000 eura. Tragamo za nepoznatim počiniteljem – javila e danas policija.

Podsjećamo, u nekoliko dana to je već četvrta krađa iz obiteljskih kuća u Osijeku ili širem području.

– Nepoznati počinitelj je 15. siječnja u vremenu od 18 do 20 sati u Bilju iz hodnika otključane kuće ukrao novac. Vlasnici nastala je materijalna šteta od oko 1.500 eura – javila je policija prije dva dana, a dan ranije i kako se krađa dogodila u mirnoj ulici blizu Juga…

– Nepoznati počinitelj je 24. siječnja u vremenu od 17,50 do 20,30 sati u Sisačkoj ulici u Osijeku provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao zlatni nakit. Šezdesetosmogodišnjem vlasniku nastala je materijalna šteta od oko 1.100 eura.

A prije 5 dana policija je izvijestila i o krađi u Semeljcima…

– U vremenu od 20. do 23. siječnja 2023. godine nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće u Semeljcima ukrao novčanik s novcima. Oštećenoj 71-godišnjakinji pričinjena je ukupna materijalna šteta od 7.500 eura.

Foto: Google Street View (screenshot) & Pixabay (ilustracija)