20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija potvrdila identitet poginule osobe! Iz Osijeka je! Poklopio ga je auto, a onda je izbio i požar…

1 min read
Tijekom jučerašnjeg dana u Općoj bolnici Našice utvrđen je identitet smrtno stradalog vozača osobnog automobila riječ je o 49-godišnjaku iz Osijeka - javila je jutros policija.

U surovoj prometnoj nesreći kod Našica poginuo je Osječanin, javila je danas policija. Potvrdili su identitet nakon provedenog očevida i istražnih radnji.

– Na području Policijske postaje Našice dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila. Tijekom jučerašnjeg dana u Općoj bolnici Našice utvrđen je identitet smrtno stradalog vozača osobnog automobila riječ je o 49-godišnjaku iz Osijeka – javila je jutros policija.

Podsjećamo…

– Na području Policijske postaje Našice u Ulici Matije Gupca u mjestu Lađanska, oko 22 sata (27.1.’23. nap.a.) dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila… – izvijestila je dan poslije policija, dodajući kako se identitet vozača utvrđuje, a zbog složenosti cijele situacije i vrlo surove prometne nesreće…

– Do prometne nesreće došlo je način kada se vozač osobnog automobila iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao je iz vozila te je na istoga palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja osobnog automobila koji su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice – pojasnili su cijeli događaj.

Foto: Pixabay (ilustracija)