20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvojac 36-godišnjakinji dao ‘ecstasy’! Razbila je staklo na ormaru i prozor! Jedna tableta ostala u džepu!

1 min read
- Naime, policija sumnjiči spomenute da su dana 1. siječnja, prilikom proslave Nove godine, na području Općine Vrpolje, 36-godišnjakinji dali na trošenje drogu MDMA i ecstasy.

– Dana 27. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 27-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga – javlja policija uvodno, a tek onda postaje ‘zabavno’…

– Naime, policija sumnjiči spomenute da su dana 1. siječnja, prilikom proslave Nove godine, na području Općine Vrpolje, 36-godišnjakinji dali na trošenje drogu MDMA i ecstasy.

– Pritom je 36-godišnjakinja razbila staklo na ormaru i prozoru obiteljske kuće (vlasništvo 30-godišnjaka), a policijski službenici (1. siječnja) su na ulici od iste oduzeli jednu tabletu droge ecstasy, te su protiv iste podnijeli optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

– Također su joj izdali upozorenje zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, a u vezi kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, upoznali su oštećenog sa pravom podnošenja privatne tužbe.

– Policijski službenici protiv 30-godišnjaka i 27-godišnjakinje podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela omogućavanja trošenja droga -zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)