20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tri pijana: Posvađali se, naguravali, poslušali konobaricu i izašli van, a onda je krenuo ‘fight’!

1 min read
- Prilikom postupanja policijskih službenika, 26-godišnjak je je psovao na policijske službenike, vrijeđajući ih riječima. Također je od istoga oduzeto 2,7 grama droge marihuane, te je utvrđeno da se koristi oštećenom osobnom iskaznicom.

– U unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, u Novoj Gradiški, Ul. M. A. Relkovića, dana 30. siječnja, oko 1.30 sati, javni red i mir narušavale su tri alkoholizirane osobe (26-godišnjak s 1,79 promila i 36-godišnjak s 1,92 promila na jednoj strani i 48-godišnjak s 2,43 promila na drugoj strani) – javlja policija i nastavlja…

– Spomenuti su se bez posebnog povoda posvađali i naguravali, a nakon upozorenja od djelatnice izašli su izvan ugostiteljskog objekta, gdje su nastavili sa naguravanjem kojom prilikom je 36-godišnjak udario 48-godišnjaka.

– Prilikom postupanja policijskih službenika, 26-godišnjak je je psovao na policijske službenike, vrijeđajući ih riječima. Također je od istoga oduzeto 2,7 grama droge marihuane, te je utvrđeno da se koristi oštećenom osobnom iskaznicom.

– Policijski službenici protiv sve trojice podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 26-godišnjaka podnose i prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)