29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Automobil s tjeralice: Uhvaćen recidivist za volanom auta kojeg traži Interpol!

1 min read
- Utvrdili su da je za upravljačem automobila 28-godišnjak, koji ne posjeduje vozačku dozvolu, te se radi o recidivisti, koji je već pravomoćno kažnjavan radi počinjenja prekršaja upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te je uhićen i zadržan do završetka postupka u policiji.

– Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, dana 29. siječnja, u 1.50 sati, u Slavonskom Brodu, na kolniku Sjeverne vezne ceste, kontrolirali su osobni automobil (njemačkih nacionalnih i registracijskih oznaka) – javlja policija i nastavlja…

– Utvrdili su da je za upravljačem automobila 28-godišnjak, koji ne posjeduje vozačku dozvolu, te se radi o recidivisti, koji je već pravomoćno kažnjavan radi počinjenja prekršaja upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te je uhićen i zadržan do završetka postupka u policiji.

– Daljnjim radom policije je utvrđeno, da automobil kojim je 28-godišnjak upravljao, potražuje Interpol Savezne Republike Njemačke, te je automobil od istoga oduzet, a policijski službenici nastavljaju daljnji rad u suradnji sa Službom za međunarodnu suradnju.

– Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)